Posted by: BlahX3 [x] - (167.128.140.---)
Date: July 27, 2006 02:10PM
Wassup wit dat?
Posted by: BlahX3 [x] - (167.128.140.---)
Date: July 27, 2006 02:13PM
Well, not all but the most recent are. Clicking on one I got access is forbidden, classified as pornography. I've tried two different machines and three different browsers.
Posted by: fossil_digger [x] - (167.128.140.---)
Date: July 27, 2006 02:33PM
are you in "work safe" mode?
Posted by: BlahX3 [x] - (167.128.140.---)
Date: July 27, 2006 02:34PM
Nope.
Posted by: fossil_digger [x] - (167.128.140.---)
Date: July 27, 2006 02:35PM
are you trippin'?
Posted by: BlahX3 [x] - (167.128.140.---)
Date: July 27, 2006 02:36PM
Haha. No.
Posted by: fossil_digger [x] - (167.128.140.---)
Date: July 27, 2006 02:37PM
hmmm, try e-mailing abuse@plus613.com and maybe pulse can figure it out. sometimes the site is trippin'
Posted by: fossil_digger [x] - (167.128.140.---)
Date: July 27, 2006 02:41PM
i had some problems with shit f'n up and P told me to start off in .net instead of .com and everythings cool now
Posted by: BlahX3 [x] - (167.128.140.---)
Date: July 27, 2006 02:46PM
I always use .net, so that ain't it.
Posted by: fossil_digger [x] - (167.128.140.---)
Date: July 27, 2006 02:52PM
that's the extent of compu-dorkness. sorry I'm not much help
Posted by: BlahX3 [x] - (167.128.140.---)
Date: July 27, 2006 03:40PM
S'ok. P will probably read this anyway, right?
Posted by: fossil_digger [x] - (167.128.140.---)
Date: July 27, 2006 03:53PM
sometime before the next millennium...:~}
Posted by: BlahX3 [x] - (167.128.140.---)
Date: July 27, 2006 04:10PM
Ok, I emuled him.
Posted by: BlahX3 [x] - (167.128.140.---)
Date: July 27, 2006 06:53PM
I just found out our ISP installed new content filtering which may have something to do with it.
Posted by: BlahX3 [x] - (167.128.140.---)
Date: July 28, 2006 12:09AM
Yep, the site is fine, the new firewall/filter appliance at work is confirmed to be the culprit. Too bad, too, I'm stuck on dialup at home. Oh well. At least I can still get to the site and forums at work, just no pics. The bastards.
Posted by: woberto [x] - (167.128.140.---)
Date: July 28, 2006 12:09AM
Always start with your firewall. Try switching it off for a test. And don't tell me if you're using the Windows Firewall...
Posted by: BlahX3 [x] - (167.128.140.---)
Date: July 28, 2006 12:20AM
It's the ISP's firewall/filter, not mine, I can't touch it. English motherfucker, do you read it?
Posted by: woberto [x] - (167.128.140.---)
Date: July 28, 2006 12:47AM
An ISP cannot restrict what you see on screen. They can only filter mail that goes through their mail.ispname.com domain. Sounds like your workplace has an IT nazi that has control of your workplace firewall. You could ask him to add plus613.net to the whitelist, it's worth a try.
Dial-up?..What's that?
Posted by: Temuchin [x] - (167.128.140.---)
Date: July 28, 2006 12:53AM
Ask iiNet

They seem to be cutting the 1500 users back to 512

And they can legally do it as they gave 21 days warning as per contract
Posted by: BlahX3 [x] - (167.128.140.---)
Date: July 28, 2006 01:11AM
The ISP I am referring to is a government appointed entitiy that supplies my workplace with "high-speed" internet access. It is in a public education environment and by the edict of US Federal CIPA laws they have to filter content to "protect" students from exposure to "unsavory" web content and apparently Plus613 now falls into that content determination (wonder why - duh?). Under the old filter system Plus613 passed or I could even override it as an admin if I had to (and no, I didn't have to), but with the new "smart" appliance they now have in place I can connect to Plus and the forums, even see some comments, but now *all* the pics are blocked and they have taken local control from us. I can't override it. My tax dollars at work. I can't even get to Redmeat or Maddox now, for Pete's sake!

I live out in the boondocks, a beautiful place, wonderful down-home folks, but DSL is cost-prohibitive and cable is not avaialable, so Im stuck on 56K dialup.
Posted by: pulse [x] - (167.128.140.---)
Date: August 03, 2006 12:00AM
This is probably not because plus613 is banned, but porn613 is.

Our images load off "images.porn613.com" - which is why you can still see the plus613 site fine, but *.porn613.com has been banned. We've been intending to move off that domain for the images for a while now, so I guess we can look into it further.

The problem is separating the two sites out to 2 different image domains, as if we still load the porn site's images off the same hostname then the same thing will happen again.
Posted by: Anonymous [x] - (167.128.140.---)
Date: August 11, 2006 01:07AM
Wait, your trying to get porn in a "public education environment"? Is it possible that your one fucked up piece of shit? Hope you aren't a teacher.
Posted by: BlahX3 [x] - (167.128.140.---)
Date: August 12, 2006 02:19PM
[email protected] - Who said anything about trying to get porn at work? No, I'm not a teacher, I'm a network admin, and even if I was cruising for porn it would be to find and report unblocked sites to our ISP. I look at fun stuff on breaks and when I'm bored waiting for the damn computers to finish doing what I told them to. Learn to read and follow a discussion, asswipe.
Your Name: 
Your Email: 
Subject: 
Message: