Posted by: quasi [x] - (208.78.130.---)
Date: March 05, 2011 07:21PM
How 'bout a Gedi mind trick.

You did not try to upload any photos.

You've never had any problems with this site.
Posted by: fossil_digger [x] - (76.185.188.---)
Date: March 05, 2011 08:48PM
these aren't the posts you're looking for.............
Posted by: pro_junior [x] - (Moderator)
Date: March 05, 2011 10:17PM
fossil...I am your father...
Posted by: Mrkim [x] - (71.164.244.---)
Date: March 06, 2011 02:54PM
OK, so now I even went into my network properties and changed the DNS server settings and ..... samey same. Any other ideas confused smiley
Posted by: GAK67 [x] - (60.234.175.---)
Date: March 14, 2011 12:49PM
Thanks fossil - not. I hadn't had that image in my head until I read your post. sad smiley
Posted by: pulse [x] - (Moderator)
Date: March 15, 2011 02:57AM
Humm. Can you both pls do some DNS checks for me?

Go to dos prompt / linux command line and

nslookup plus613.net
nslookup images.plus613.net
nslookup images02.xn4.org
nslookup srv1961018-41-23.contentfarm.net

Let me know what you find for each

Also please make sure you're visiting [plus613.net] - don't use www, don't use .com, and maybe try clearing your browser cookies and all that shit before revisiting
Posted by: GAK67 [x] - (60.234.175.---)
Date: March 15, 2011 04:27AM
nslookup plus613.net
Server: RTA1025W.home
Address: 192.168.1.1

Non-authoratative answer
Name: plus613.net
Address: 64.251.18.228

Same for images.plus613.net

For images02.xn4.org the IP address is 92.61.146.89

and for srv1961018-41-23.contentfarm.net I get 77.232.72.127
Posted by: pulse [x] - (Moderator)
Date: March 15, 2011 05:43AM
I just don't know why you'd have issues. There's no reason for it. Try clearing cookies etc and visiting plus613.com or www.brawnmercedes.com (don't ask). Can you upload then? What about the porn side?
Posted by: quasi [x] - (208.78.130.---)
Date: March 15, 2011 06:29AM
Let it be noted that on Feb. 21, 2011 plus613 became alive and began refusing to upload photos from some individuals.

What hath pulse and DK wrought?
Posted by: woberto [x] - (1.44.167.---)
Date: March 15, 2011 10:22PM
Contact you ISP.
[howto.wired.com]
Posted by: DarkKlown [x] - (Moderator)
Date: March 16, 2011 12:59AM
Pulse likes to make statements without checking..


*cough*
upload_max_filesize = 2M
*cough*
Posted by: DarkKlown [x] - (Moderator)
Date: March 16, 2011 01:09AM
And by the fact that the server was running multiple copies of php at a guess i'd say pulse did a php upgrade and it blatted php5.ini which allows for larger uploads.. then in his 'testing' just happened to get a php version that was older and thus allowed larger file uploads..

I'll up the max_filesize to a decent size and restart php..
Posted by: pulse [x] - (Moderator)
Date: March 16, 2011 03:46AM
I've done no upgrades since it was rebuilt. Further, the 2MB limit is working well when I uploaded a 14MB image 2 weeks ago…
Posted by: quasi [x] - (208.78.130.---)
Date: March 16, 2011 06:15AM
It's alive, I tell ya.
Posted by: woberto [x] - (110.22.175.---)
Date: March 16, 2011 07:08AM
Resurrected.
Oh, and, get a room you two!
Posted by: GAK67 [x] - (60.234.175.---)
Date: March 16, 2011 01:14PM
Thanks DK.

Note to self: Pulse don't know shit.
Posted by: pulse [x] - (Moderator)
Date: March 16, 2011 07:20PM
Pulse know all.

I thought you couldn't upload _any_ image, not just ones >2MB?
Posted by: Mrkim [x] - (71.164.244.---)
Date: March 16, 2011 08:15PM
Well, whatever the reason I can finally upload again .... Weeeeeeeeeee clown
Posted by: woberto [x] - (49.198.218.---)
Date: March 16, 2011 10:10PM
GAK was having no luck even with small images. Let's see if he can now.
Posted by: GAK67 [x] - (60.234.175.---)
Date: March 17, 2011 04:47AM
Can and already have 'berto.

Yeah pulse, I tried uploading a smaller image - not sure of the size now - and it didn't work, but it's all good now smiling smiley
Your Name: 
Your Email: 
Subject: 
Message: