Posted by: DarkKlown [x] - (Moderator)
Date: September 27, 2009 10:14PM
Like i said.. very special..
Posted by: pro_junior [x] - (Moderator)
Date: December 20, 2009 03:18PM
homepages are 404 - Not Found
also thumbnail links in image comments are all red exxy and stuff
Posted by: DarkKlown [x] - (Moderator)
Date: December 27, 2009 11:51PM
Yah i finally got around to fixing it.. only took a few weeks! what do you people expect!
Posted by: pro_junior [x] - (Moderator)
Date: January 31, 2010 01:03PM
thumbs are broke on search result pages
Posted by: pulse [x] - (Moderator)
Date: February 01, 2010 05:33PM
Fixed, thanks.

We recently decommissioned one of the image servers, which exclusively did thumbnails, hence a bit of thumb weirdness lately.

Hopefully that's all of it ...
Posted by: fossil_digger [x] - (76.185.170.---)
Date: February 01, 2010 06:42PM
huh huh...your thumbs are in your server.....
Posted by: fossil_digger [x] - (76.185.188.---)
Date: June 21, 2011 01:42PM
there sure are a bunch of web bots pingin' my shit from this site. (*finger*)
Posted by: pulse [x] - (Moderator)
Date: June 24, 2011 08:45AM
Who's a what where?
Posted by: fossil_digger [x] - (76.185.188.---)
Date: June 24, 2011 08:51AM
i was assuming that "apnic" from milton aus. was from this site, but i could be wrong...i am every once in a while. clown
Posted by: fossil_digger [x] - (76.185.188.---)
Date: June 24, 2011 09:19AM
what's up with:
Baiduspider
bingbot
Sogou web spider
Extreme Picture Finder
Googlebot
Yahoo! Slurp
www.majestic12.co.uk/bot.php?+)
YandexBot
Speedy Spider (http://www.entireweb.com/about/search_tech/spee
Ezooms/1.0; ezooms.bot@gmail.com

all are users online camped out all the time.
Posted by: woberto [x] - (49.199.169.---)
Date: June 24, 2011 11:17PM
'bots improve web searches & indexing but ruin the browsing experience for slow internet users or older websites that allow hotlinking.
They are here to stay, unless Neo fulfills the prophecy...
Posted by: fossil_digger [x] - (76.185.188.---)
Date: June 25, 2011 12:01AM
yo Neo! yer momma! star wars fighting
Posted by: pulse [x] - (Moderator)
Date: June 25, 2011 12:11AM
Yeah Bing has been pretty hardcore lately, suspect it's just refreshing all their links.. there's, what, 60,000 image links and 4000 gallery pages to reindex, but they're taking their sweet ass time.

And the gallery is pointless because it changes all the time. Ah well.
Posted by: fossil_digger [x] - (76.185.188.---)
Date: June 25, 2011 03:08PM
i haven't seen any slow down, but i have a good connection, a core 2 quad, and the best op system available. drinking smiley
Posted by: pulse [x] - (Moderator)
Date: June 26, 2011 06:43AM
Our servers are better winking smiley

We can handle a lot more than 100-odd search engine bots.. the ~150 on plus and ~400 (simultaneous) users on porn are still probably not 10% of capacity.

Yet still I'm looking at new servers and more hardware..... Hmm smiling smiley
Posted by: fossil_digger [x] - (76.185.188.---)
Date: June 26, 2011 08:18AM
i think i've narrowed down my firewall onslaught to the damn Chinese (little bastages are persistent). you guys are safe for now. grinning smiley
Posted by: woberto [x] - (49.196.180.---)
Date: July 30, 2011 08:02PM
DK should block librabot.
[www.webmasterworld.com]
Posted by: DarkKlown [x] - (Moderator)
Date: August 01, 2011 11:30PM
Why?

No email addresses are exposed on the site. And we use captcha to stop spamming.. let them crawl away. We have the resources to chew up time rather than them being on a 'useful' site.
Posted by: woberto [x] - (49.191.163.---)
Date: August 02, 2011 12:08AM
Good point.
Posted by: pulse [x] - (Moderator)
Date: August 02, 2011 05:58AM
Wish it'd hit some ads on porn winking smiley
Posted by: woberto [x] - (1.43.193.---)
Date: August 18, 2011 09:03PM
Is the "Print View" new to the forum or has it always been there?
Posted by: DarkKlown [x] - (Moderator)
Date: August 19, 2011 02:03AM
always been there
Posted by: DarkKlown [x] - (Moderator)
Date: August 19, 2011 02:03AM
well by always i mean since i we got rid of the custom built forum and used this hightly hacked version of phorum.
Posted by: fossil_digger [x] - (76.185.173.---)
Date: October 16, 2012 09:54PM
i can't add any pics, i click "add" and the screen goes white / blank
Posted by: pulse [x] - (Moderator)
Date: October 17, 2012 07:35AM
Looks aight to me
Posted by: quasi [x] - (68.242.222.---)
Date: October 17, 2012 08:05AM
I saw the same thing as fossil earlier but looks OK now. For the last few weeks I've had frequent problems uploading photos, very slow (far slower than when I had dialup) or the page just up and disappears when I click to upload. No problems out of the ordinary on other sites; maybe there's a glitch in there somewhere.
Posted by: fossil_digger [x] - (76.185.173.---)
Date: October 17, 2012 10:09AM
working now idkwtf. smiling bouncing smiley
Posted by: SuperBee [x] - (97.114.213.---)
Date: January 23, 2013 12:01AM
Encountered an error while retrieving "add photo" page.

Down for maintenance? (*butt*) smiling smiley
Posted by: fossil_digger [x] - (76.185.173.---)
Date: January 23, 2013 02:04AM
i get a total white page when trying to add pics.
Posted by: pro_junior [x] - (Moderator)
Date: January 23, 2013 02:47AM
I broke it with that last gif I uploaded...sorry guys disappointed smiley
Your Name: 
Your Email: 
Subject: 
Message: